Wafelkraam huren in Nederland

In Nederland eten we ze meestal alleen op kermissen of rond de jaarwisseling, in tegenstelling tot onze zuidelijke buren, waar de wafels niet weg te denken zijn op straat. Heerlijke warme wafels met een toefjes slagroom en een beetje poedersuiker, om van te smullen!

Wij bakken zowel Brusselse als Luikse wafels, die beide zowel koud als warm gegeten kunnen worden. Uiteraard zijn ze het lekkerst wanneer ze nog warm zijn. De heerlijke lucht van wafels trekt altijd de aandacht, wij leveren deze concepten met professionele & ervaren food professionals.

Wafelkraam huren in regio Nederland

Toppings

Wij leveren de wafels standaard met slagroom en poedersuiker. U kunt daarnaast nog verschillende toppings toevoegen, zoals: chocolade,- aardbei,- en caramelsaus, vers fruit, warme kersen en ijs. Als u andere ingrediënten wilt hebben, kunt u eenvoudig contact met ons op nemen.

Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij de wafelkraam voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de wafelkraam ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Wij vragen slechts één tarief voor het afleveren. Dit houdt in dat het niet uitmaakt hoeveel producten u bij ons afneemt, wij brengen u één duidelijk bedrag in rekening voor het transport. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

U kunt bij ons ook ervaren personeel inhuren! Ons personeel zal alles op de juiste locatie klaarzetten en zal met veel zorg de producten voor u en uw gasten bereiden! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten!

Prijzen

Wafelkraam inclusief wafelapparatuur: €150,-
Belgische wafels per 50 hele of 100 halfjes inclusief diverse toppings: €75,-
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel, voedingswaren en BTW.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur