Stroopwafelkraam huren in Nederland

Gaat u voor een Oudhollands thema? Wilt u uw gasten en/of bezoekers een nostalgisch gevoel geven door een heerlijke warme sfeer te creëren? Huur ons dan in om heerlijk warme verse stroopwafels voor u te bakken!

Het authentieke uiterlijk van de stroopwafelkraam en de stroopwafels zelf zorgen voor een gezellige en unieke oer-Hollandse sfeer. De zoete geur van de stroop en de heerlijke lucht van vers gebakken wafels verspreidt zich niet alleen razend snel, maar ook nog eens super ver. Hierdoor gaan mensen al snel opzoek naar hetgeen dat zo lekker ruikt! Een ideale publiekstrekker dus. Ook op besloten feesten zijn de verse stroopwafels natuurlijk ontzettend populair.

Stroopwafelkraam huren in regio Nederland

De Oud-Hollandse stroopwafelkraam

Om het gevoel compleet te maken, is het van belang dat het plaatje klopt bij de verwachting. Het is natuurlijk erg aantrekkelijk als uw gasten worden verwend met een verse, warme stroopwafel vanuit een stroopwafelkraam met een authentieke oudhollandse uitstraling. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, maar liefst een productie van 600 stroopwafels per uur kunnen halen. Ideaal dus voor beurzen, festivals en andere grote evenementen.

Het stroopwafelkraampje

De makkelijk demontabele stroopwafelkraam is ideaal voor iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, is het geschikt voor elk denkbaar feest of evenement. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en is ook eenvoudig te personaliseren. Vaak wordt natuurlijk de Hollandse versie gebruikt!

De stroopwafelkar

Onze unieke stroopwafelkar is klein en neemt zodoende niet teveel ruimte in op uw beursstand, in uw winkel of bij uw feestje. De stroopwafelkar is makkelijk te verrijden en is demontabel waardoor hij door deuropeningen past van 85cm!

De stroopwafelfiets

Ons unieke nieuwe concept is een mooie bakfiets die wij hebben omgebouwd tot een stroopwafelkraam! Een originele en stijlvolle manier om uw gasten te voorzien van een heerlijke verse, warme stroopwafel! De stroopwafelfiets wordt geleverd inclusief benodigdheden en een van onze ervaren stroopwafelbakkers.

Prijzen

Stroopwafelkraam inclusief stroopwafelapparatuur: €150,-
Stroopwafels per 100 superwafels of 200 halfjes: €75,-
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel, voedingswaren en BTW.

 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur