Springkussen huren in Nederland

Organiseert u een evenement en komen er veel kinderen? Een leuke manier om de kinderen mee te vermaken is een springkussen. Uiteraard zijn de wat oudere kinderen ook van harte welkom. Wij verzorgen en leveren springkussen door heel Nederland en België tegen een zeer voordelig tarief.

Springkussen Krokodil Multiplay

Wij hebben weer een springkussen te huur! Het springkussen Krokodil Multiplay is zeer uitgebreid en richt zich met name op de kleinere kinderen tot ong. 10 jaar. Maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om tussen de tanden van de krokodil door te klimmen! De afmetingen van het springkussen zijn 6 x 5 meter en hij is 3,2 meter hoog. U kunt dit springkussen nu al huren voor slechts €125,00 exclusief btw. Wilt u dit springkussen huren? Neem dan contact met ons op!

Springkussen & Andere Diensten

U hebt bij ons ook de mogelijkheid om het springkussen te combineren met één van onze andere diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een popcorn- of suikerspinmachine bij een springkussen huren. Dit zal het erg goed doen bij de kinderen! Of wat dacht u van een partytent zodat de ouders altijd droog staan?

Springkussen & Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij de springkussens voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de springkussens ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij zeer gunstige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Meer informatie > Offerte aanvragen >

Ook leuk

© 2011 - 2022 Manieu Verhuur

Website door Manieu.nl