Soepkraam huren in Nederland

Tijdens de koude winterdagen is het het fijnst om met een lekkere warme kop soep op de bank te kruipen. Maar wat als u nu uw gasten en klanten trakteert op zo’n lekkere kop soep? Zo blijven ze tijdens uw evenement lekker warm. En is er ook geen excuus om niet te komen! Of wilt u uw medewerkers eens lekker in het ‘zonnetje’ zetten? Wij leveren soep, maar ook soepketels, soepkommen met lepels en een warmhoudkast voor de soepkommen, kortom alles wat u maar nodig hebt!

Verse soep

Uiteraard is de soep die u bij ons besteld vers. We hebben een groot assortiment soepen waaruit u kunt kiezen. Per soepketel kunt u van een bepaalde smaak maximaal 10 liter heet houden. Uiteraard kunnen wij gewoon soep meeleveren zodat u de ketels kunt blijven vullen! Naast de verse soep hebben wij verschillende originele verkoopstanden waarin de soep verkocht kan worden!

Soepkraam huren in regio Nederland

Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij de soepkraam voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de soepkraam ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Wij vragen slechts één tarief voor het afleveren. Dit houdt in dat het niet uitmaakt hoeveel producten u bij ons afneemt, wij brengen u één duidelijk bedrag in rekening voor het transport. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Geen zin om op uw eigen feestje/evenement zelf achter de soeppannen te gaan staan? Of bent u te druk met uw bedrijf te promoten om ook nog eens soep uit te delen? U kunt bij ons ook ervaren personeel inhuren! Ons personeel zal alles op de juiste locatie klaarzetten en zal met veel zorg de producten voor u en uw gasten bereiden! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten!

Serviesgoed

Wij leveren ook serviesgoed en bestek bij de soep. Wij hebben een groot assortiment aan soepkommen inclusief schotels en soeplepels om al uw gasten te voorzien!

Prijzen

Huur van soepkraam inclusief apparatuur: €95,00
Benodigde voedingswaren: op aanvraag.
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur