Kebabgrill huren in Nederland

Een lekker broodje kebab komt nog niet zovaak voor.. Toch is deze Turkse lekkernij ook een goede lunch of dineroptie. Daarnaast is het weer eens wat anders dan de standaard snack als friet of een broodje hamburger.

De kebabgrill

Altijd al eens een vers broodje kebab willen serveren op uw evenement? U kunt nu een kebab grill huren bij ons! Deze wordt op locatie geleverd inclusief verse ingrediënten zodat u al uw gasten een heerlijk broodje kebab kunt serveren! Uiteraard kunt u ook personeel bij ons inhuren zodat u niet zelf achter de grill hoeft te staan!

Apparatuur

Wij leveren de kebabgrill, het elektrische mes, de broodjesgrill en andere benodigdheden. Uiteraard is het bij dit concept ook mogelijk alle voedingswaren die u nodig heeft te laten leveren. Wilt u meer informatie?

Transport

Wij leveren de kebabgrill in heel Nederland tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Prijzen

Huur van apparatuur + benodigdheden: €115,00
Spies 10kg: €90,00
Spies 15kg: €140,00
Spies 20kg: €175,00
Broodjes per 60 stuks: €35,00
Bain-marie: €35,00
Broodjesgrill: €35,00
Gasfles: €40,00
Eindschoonmaak: €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.
 

Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur