Hotdogkar huren in Nederland

Bent u op zoek naar iets origineels op uw evenement als lunch of ter promotie van uw bedrijf tijdens een beurs? Wat dacht u van een lekkere hotdog? Onze hotdogmachines zijn Amerikaans en zullen veel bekijks geven! Daarnaast is het geen alledaagse snack, waardoor iedereen wel een lekkere warme hotdog kan waarderen.

Uiteraard leveren wij ook bij de hotdogmachine de voedingswaren. Zo hebben wij de broodjes, de worsten en 3 soorten sauzen namelijk, curry, ketchup en mosterd! Wilt u nog uien erbij of extra sauzen, geen probleem.

Hotdogkar huren in regio Nederland

Transport

Wij begrijpen dat u geen tijd hebt om de hotdogmachine zelf op te halen, daarom bieden wij tegen een voordelig tarief het transport voor al uw spullen aan. We leveren alle spullen voor uw deur af. De kosten voor het transport wordt berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Wilt u liever niet zelf achter de hotdogmachine staan? U kunt bij ons ook ervaren personeel inhuren! Ons personeel zal alles op de juiste locatie klaarzetten en zal met veel zorg de producten voor u en uw gasten bereiden! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten!

Prijzen hotdogkraam

Huur van hotdogkraam inclusief apparatuur: €150,00
Broodje hotdog met toppings per stuk: €2,50
Broodje hotdog met toppings per stuk (VEGAN): €3,00
Eindschoonmaak: €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.

Meer Amerikaans?

Maak het Amerikaanse thema op uw evenement compleet! Combineer de hotdogmachine met een van onze andere Amerikaanse apparatuur. Zo hebben wij ook suikerspinmachines en popcornmachines te huur! Uiteraard worden de prijzen voordeliger als u meerdere apparaten in één keer huurt! Bent u geïnteresseerd?

Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur