Hamburgerkraam huren in Nederland

Heeft u een Amerikaans thema voor uw evenement of wilt u gewoon heerlijke hamburgers serveren? Huur dan nu een hamburgerkraam bij Partytools! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt de hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie inzetten!

Uiteraard kunt u ook hamburgers bij de hamburgerkraam bestellen! Wij leveren verse broodjes, lekkere hamburgers, sauzen, sla, tomaat en eventueel ui en kaas. Wilt u meer of andere ingrediënten op de hamburgers? Dat kan ook, laat het ons weten bij het plaatsen van uw bestelling.

Transport

Wij leveren onze hamburgerkraam in heel Nederland tegen zeer voordelige tarieven. De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Onze hamburgerkraam wordt alleen inclusief personeel verhuurd. Ons ervaren personeel zal voor al uw gasten heerlijke hamburgers bakken. Op deze manier kunt u rustig van het evenement genieten.

Iets anders?

Bent u op zoek naar nog iets anders voor op uw evenement? De hamburgerkraam kan ook omgebouwd worden tot een broodje beenham kraam! U kunt uiteraard ook een kraam voor hamburgers en broodje beenham bij ons huren! Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan verschillende snacks waar u uit kunt kiezen.

Prijzen hamburgerkraam

Huur van hamburgerkraam inclusief apparatuur €150,-
Verse hamburgers met broodjes toppings en sauzen per stuk: €2,50
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.

Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur