Glühweinkraam huren in Nederland

Glühwein, een lekker warm drankje dat je op de meeste kerstmarkten tegenkomt. Uiteraard is het ook leuk om te serveren op een feestje. Een gezellige winterkraam met glühwein, een vuurkorf en wat muziek. Een gegarandeerd geslaagd feestje! Zowel voor binnen als buiten geschikt. Huur het eenvoudig bij ons.

Winterkraam huren in regio Nederland

Glühweinkraam

Wij verhuren een glühweinkraam inclusief apparatuur en alle voedingswaren voor de glühwein. De kraam ziet er leuk uit en geeft een echte sfeer op uw evenement. Onze glühwein is van zeer goede kwaliteit en zal zeker in de smaak vallen bij al uw gasten!

Transport

Wij leveren alles tegen een voordelig tarief in heel Nederland! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Heeft u liever ervaren personeel achter de kraam staan? Geen probleem. Wij leveren ook ervaren personeel! Zo kunt u genieten van uw evenement en worden uw gasten voorzien van een heerlijk glaasje glühwein. Succes gegarandeerd!

Prijzen glühweinkraam

Huur van glühweinkraam inclusief apparatuur: €95,-
Glühwein per liter: €6,-
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur