Gelatobar huren in Nederland

Wilt u lekkere ijsjes uitdelen, maar vindt u normale ijscokarren iets te groot? Huur dan een Gelatobar! De Gelatobar is iets kleiner dan de normale ijscokar, waardoor ze gemakkelijk door smalle deuren en liften past! Daarnaast ziet de Gelatobar er erg origineel en feestelijk uit! De Gelatobar is Italiaans vormgegeven met een koperen deksel en kan ca. 2 uur zonder stroom.

Schepijs

Natuurlijk mag het ijs niet ontbreken! Wij kunnen bij de Gelatobar heerlijk vers Italiaans schepijs leveren in veel verschillende smaken! In de Gelatobar kan ongeveer 10 liter ijs, dit is genoeg voor ongeveer 150 ijsjes. Doordat u uit een groot assortiment aan smaken kunt kiezen zit er altijd wel een geschikte smaak voor u tussen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het schepijs en de verschillende smaken.

Gelatobar huren in regio Nederland

Transport

Wij leveren de Gelatobar in heel Nederland tegen een zeer voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf achter de Gelatobar te staan? Ons ervaren personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten worden voorzien van een heerlijk ijsje!

Prijzen

Huurprijs per dag: €45,-
Huurprijs per week: €250,-

Extra's voor bij de ijscokar

Extra ijsschep: €5,-
Hoorntjeshouder: €5,-
Voorgekoelde koelelementen, -20: €25,- (3 stuks, 4 - 6 uur zonder elektriciteit)
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
 

© 2024 Manieu Verhuur