Espressobar huren in Nederland

Koffie is de trend van deze eeuw. Vooral een echte lekkere kop koffie gaat er bij iedereen wel in. Steeds meer mensen waarderen het als er ergens een barista staat met lekkere verse koffie. Groot gelijk, koffie uit een koffiemachine is nooit hetzelfde als verse gemalen bonen. De kwaliteit is beter en het aroma dat aan de koffie wordt gegeven ook. Een espressobar is voor elke gelegenheid in te zetten. Al is het om uw medewerkers een lekker te verwennen met een echte kop koffie of uw stand bezoekers op een beurs te verwelkomen met een lekkere cappuccino. Wij leveren een professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista! Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten! Wij vertellen u graag meer over onze koffie en als er tijd is mag u er zelf ook eentje maken.

Espressobar huren in regio Nederland

Benodigdheden

Onze koffiebar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti Espressomachine en de stijlvolle koffiebar, leveren wij 2 koffiemolens voor vers gemalen koffie, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino’s en latte macchiato’s.

Transport

Wij leveren onze professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista in heel Nederland. De espressomachine en benodigdheden kunnen wij vervoeren met een verrijdbare trendy koffiebar. Naast deze trendy vervoersmiddelen hebben wij nog meer mogelijkheden om de espressomachine op te zetten.

Prijzen espressobar

Professionele Espressobar- of kraam met SCAE gecertificeerd Barista: €250,-
U kunt ook alleen de espressomachine bij ons huren: op aanvraag.
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50


Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, voedingswaren, personeel en BTW.

Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur