Suikerspinmachine huren in Nederland

Voor de oudere generatie is dit nostalgisch snoepgoed. Meestal kocht men het alleen op de kermis. Maar waarom niet het feestje in huis halen en eens gek doen? Huur eens onze suikerspinmachine en/of suikerspinkar.

Altijd leuk voor feestjes en partijen! Ideaal voor evenementen, maar door het kleine formaat van de suikerspinmachine is deze ook uitermate geschikt voor de wat kleinere feestjes.

De suikerspinmachine

U kunt ook alleen de suikerspinmachine bij ons huren. De suikerspinmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Zonder windkap functioneert een suikerspinmachine over het algemeen niet al te makkelijk. De gespinde suiker is erg licht en vliegt bij het kleinste beetje tocht alle kanten op. Daarom leveren wij onze suikerspinmachines altijd inclusief windkap.

Suikerspinkar huren in regio Nederland

De suikerspinkar

Wanneer u geen plaats heeft voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de suikerspinmachine wilt, kunt u bij ons ook een traditionele Oud-Amerikaanse suikerspinkar huren. De kar is voorzien van leuke details zodat uw evenement helemaal compleet is.

Transport

Wij leveren de suikerspinmachine in heel Nederland tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt! Naast het transport bieden wij ook ervaren personeel aan! Ons personeel zullen al uw gasten voorzien van een heerlijke lekkernij, zo is uw evenement gegarandeerd een succes!

Prijzen

Suikerspinkraam incl. apparatuur: €144,- per dag
Suikerspinmachine: €75,- per dag
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 

Grondtoffen

Voor 100 porties suikerspin: €19,-
Voor 1000 porties suikerspin: €135,-
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur