Smoothiebar huren in Nederland

Bent u opzoek naar iets fris, zomers en gezonds voor uw evenement? Wat dacht u dan van een leuke smoothiebar?! Een koud drankje dat steeds populairder wordt op zowel straat als evenementen. Het is niet alleen verfrissend, het is ook nog eens lekker gezond! Daarnaast is het best fijn om eens iets anders te drinken dan alleen maar frisdrank. Dat er gebruik wordt gemaakt van vers fruit is natuurlijk een grootte pluspunt.

Onze smoothiebar is eenvoudig te verrijden, zodat de smoothiebar op iedere locatie eenvoudig neergezet kan worden. Daarnaast is de bar geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen!

Wij leveren de smoothiebar inclusief alle benodigdheden. Denk hierbij aan alle soorten heerlijk vers fruit. Wij zorgen dat al uw gasten voorzien worden van heerlijke verse smoothies, gemaakt van de lekkerste fruitsoorten.

Authentieke ijskar huren in regio Nederland

Transport

Wij leveren de smoothiebar tegen een voordelig tarief in heel Nederland! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Daarnaast worden de smoothies gemaakt door onze professionele en enthousiaste personeelsleden. Hierdoor wordt het drinken van een verse smoothie een complete beleving op uw evenement. U kunt de smoothiebar eenvoudig binnen enkele stappen reserveren voor uw evenement. Neem contact met ons op en laat weten wanneer en waar u de smoothiebar nodig hebt.

Apparatuur

Huurt u liever alleen het apparatuur? Dat is geen probleem. Wij leveren de smoothiebar inclusief apparatuur en eventueel voedingswaren. Voor meer informatie, kunt u contact met ons op nemen.

Prijzen Smoothiebar

Huur van smoothiebar inclusief apparatuur: €95,00
Benodigde voedingswaren: op aanvraag.
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.
 
Meer informatie > Offerte aanvragen >

© 2024 Manieu Verhuur