Poffertjeskraam huren in Nederland

Bent u opzoek naar een leuk en lekker extraatje voor uw evenement? Met de Hollandse poffertjeskraam creëert u een warme Hollandse sfeer, die gegarandeerd zal aanslaan bij uw gasten en bezoekers op bijvoorbeeld uw beursstand of bedrijfsfeest. U trakteert uw gasten hiermee niet alleen op een overheerlijke portie poffertjes, maar ook op een stukje beleving en ouderwetse gezelligheid.

De originele uitstraling van de poffertjeskraam en de geur van deze versgebakken lekkernij zorgen voor een constante toestroom naar uw stand, of voor een goed gevoel bij de bezoekers op uw evenement.

poffertjeskar huren in regio Nederland

De Oudhollandse poffertjeskraam

Uiteraard wilt u wel dat de poffertjeskraam er authentiek en Hollands uitziet als u uw gasten verwend met poffertjes. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, veel poffertjes kunnen bakken. Ideaal dus voor beurzen, festivals of drukke winkelcentra.

Het poffertjeskraampje

De makkelijk demontabele poffertjeskraam is ideaal voor vrijwel iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, kunt u poffertjes uitdelen op het dak van een flatgebouw. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar uiteraard gebruiken we voor de poffertjes meestal een Nederlandse uitvoering.

De poffertjeskar

Een mooie poffertjeskar huren voor uw evenement, beursstand of bruiloft het is nu mogelijk! Wij leveren de poffertjeskar inclusief benodigdheden en personeel door heel Nederland. Omdat wij de poffertjeskar alleen leveren inclusief personeel bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

De winterkraam

Deze winterkraam heeft een sfeervolle uitstraling, leuk voor elk winters feest! Serveer heerlijke verse poffertjes vanuit deze nostalgische houten kraam. Combineer met een van onze leuke concepten!

Transport

Wij leveren de poffertjeskraam tegen een voordelig tarief in heel Nederland! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

U kunt bij ons ook ervaren personeel inhuren! Ons personeel zal alles op de juiste locatie klaarzetten en zal met veel zorg de producten voor u en uw gasten bereiden! Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten.

Prijzen poffertjeskraam

Poffertjeskraam inclusief poffertjesapparatuur: €150,-
Poffertjes per 100 porties (5 stuks per portie): €75,-
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief transport, personeel en BTW.

© 2024 Manieu Verhuur